canadry droge kalkhennepmengeling | | Blog

04-08-2018

Gedaan met het zoeken naar drummixers en vergeet de lange uitdroogtijden! 

Nu is er de Canadry van Hemp In a Box! Een droge mix van hennepscheven, Ecohemp mineraal additief en Ecohemp luchtkalk. Klaar om gestort te worden in gesloten compartimenten vloer, wand en dak. Canadry houden we op voorraad in bruingoedzakken van 70liter (17.50€ BTWex) of leveren we in bigbags van 1m³. Wens je er nog een beetje water aan toe te voegen om de isolatie wat meer aan elkaar te laten klitten, kan dat zeker, maar dat is niet noodzakelijk.

Om volledig van de voordelen van het materiaal te genieten, werk je het compartiment best af met een dampopen, schimmelwerende beplating zoals de Extreme Green uit magnesiumoxide.

In tegenstelling tot natte hempcrete met Ecohemp of de droge IsoHemp isolatieblokken, is dit materiaal enkel geschikt voor vullingen en kan het zelf niet bepleisterd worden. Voor de rest heeft Canadry alle zelfde voordelen van kalkhennep : isolerend (beter dan je zou vermoeden), dempend, stralingswerend, vochtregulerend en vooral lokaal geproduceerd met weinig energie-input.

Deze droge mix past ook perfect in een circulair bouwproject!

lambda : 0.067W/mK

gewicht : 200kg/m³

technische fiche

canadry droge kalkhennepmengeling
canadry droge kalkhennepmengeling