het e-book dat ik zelf had willen lezen | nieuwigheden | Blog

08-06-2016

nieuwigheden

Door Katrien JanssensZowat tien jaar geleden begon onze zoektocht naar een eigen stek.  En vandaag wonen we in een strobalenwoning, heb ik een blog over gezond, milieuvriendelijk en betaalbaar wonen én werk ik bij Ecomat. Ik ben, laten we zeggen, een overtuigde bio-ecologische bouwer.

En toch lag zo’n all the way gezonde en milieuvriendelijke keuze niet in het midden van ons pad. We waren begaan met milieukwesties, dat wel. We waren ons bewust van het belang van energiezuinigheid en ook onze gezondheid lag ons nauw aan het, euhm, hart. Maar evengoed hadden we nu in een klassiek huis gewoond, of in een energiezuinig, maar allerminst gezond of ecologisch huis. Wisten wij veel!

Het is door een samenloop van omstandigheden, toevallig de juiste mensen tegenkomen en motiverende artikels lezen, veel opzoekwerk en voorzichtig proberen dat we staan waar we nu staan. En content dat we zijn!

Hoe blij zou ik tien jaar geleden geweest zijn als ik een soort ‘start-to-gezond en milieuvriendelijk (ver)bouwen’ had kunnen lezen. Hoeveel tijd en twijfels waren ons bespaard gebleven! En dus heb ik hem zelf geschreven, de ultieme startersgids. Voor jou. Want gezond en milieuvriendelijk (ver)bouwen? Yes, you can

download het e-book hier!

het e-book dat ik zelf had willen lezen

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop