oproep ecobouwers opendeurweekends | open deur | Blog

11-08-2016

open deur

Op 5-6 november en 10-11-12 november organiseert de Bond Beter Leefmilieu over het hele Vlaamse land weer het Ecobouwersweekend.  

Bij deze willen we je als bouwheer van een bio-ecologische woning en klant van Ecomat uitnodigen om de deuren van je huis open te stellen voor mensen die geïnteresseerd zijn om op een gelijkaardige manier te bouwen of te verbouwen. Misschien ben je zelf ook zo op het pad van de bio-ecologische bouwwijzen gekomen en weet je hoe belangrijk het is om informatie te krijgen en ervaringen te horen van mensen die je voorgingen. Ervaringen met architecten, bouwmaterialen of zelfs complete bouwwijzen hoor je op zo'n weekend van eerste hand en kunnen enorm nuttig zijn om een beter beeld te vormen van wat de toekomstige bouwheren te wachten staat. 

Als jij hieraan graag wil meewerken en je hebt goede ervaringen met Ecomat wat betreft advies en de materialen die we aanbieden, willen we jou ook hierin ondersteunen. Laat het ons weten of we hieraan een bijdrage kunnen leveren. Dat doen we met veel plezier!

Ons Katrien van Ecomat Genk stelt alvast haar strobalenwoning open te Meerhout!

Inschrijven kan via ons of Ecobouwers tot 14 september!

oproep ecobouwers opendeurweekends