stand der techniek BGI | Opleiding | Blog

07-04-2016

Opleiding Bouwtechniek

De nieuwste stand der techniek voor gevelisolatiesystemen met pleisterafwerking werd onlangs door Pavatex gepubliceerd.  Deze omvat een inleiding en alle verwerkingsvoorschriften waar een professionele plaatser zich dient te houden wanneer hij deze Pavatex systemen correct wil toepassen. Deze publicatie is nog in het Duits, maar hulp en uitleg in het Nederlands kan je krijgen bij onze adviseurs.

Pavacasa is het geheel van toebehoren om Pavatex gevelisolatieplaten te plaatsen : sokkelprofiele, pluggen en dergelijke. Nieuw bij Pavatex en nieuw bij Ecomat.

Een meer algemene versie van ETICS- voorschriften voor allerhande isolatiematerialen waarop gepleisterd kan worden, vindt je ook in de links onderaan. 

Voortaan biedt Ecomat naast het Quick-mix gamma van toebehoren ook sokkelprofielen en zwelbanden aan van het Pavacasa gamma : te gebruiken met de Pavatex gevelsystemen.

Daarnaast willen we je graag als partikuliere bouwer/verbouwer ons overzicht van alle Ecomat gevelisolatiesystemen met pleisterafwerking nog eens voorleggen. Je vindt daar naast Pavatex, ook kurkisolatie, kalkhennep-oplossingen stro & minerale platen naast elkaar vergeleken. Een technisch document en kleurenkaart ter inspiratie!

stand der techniek BGI