ED webwinkel | nieuwigheden | Blog

17-02-2022

nieuwigheden

Eindelijk is het zover! Ecomat heeft een webwinkel

We stellen je voor: ED!

ED is de gezamenlijke webwinkel van Ecomat (B) en Dubomat (NL). We gaan dus over de grenzen heen! Ecomat zal de Belgische klanten bedienen en beleveren, Dubomat doet dat voor de Nederlandse klanten.

Eindelijk staat er een bestelknop op onze informatieve website. Eindelijk kan je eenvoudigweg producten bestellen en laten leveren met bestelkoerier of grotere bestellingen invoeren en laten leveren met vrachtvervoer. 

We gaan nog veel moeten leren wellicht want niet alles kan met een pakjesdienst vervoerd worden. Vandaar dat je via de webwinkel ook een offerte kan aanvragen om een volledig en juister beeld te krijgen van wat iets groter van volume kost bij jou thuis geleverd. Ook professionelen vragen best een offerte op, want de prijzen staan uiteraard ingesteld op de marktprijs. We vragen onze klanten dan ook een beetje begrip voor ons leerproces 😊.

Zoals je van ons kan verwachten, werken we aan een systeem waarbij we de meest ecologische én economische manier van vervoer kunnen aanbieden. Dat volgt verder in het voorjaar wanneer we gaan samenwerken met enkele andere webwinkels. Ook fietskoeriers in centrumsteden worden dan -waar mogelijk- ingeschakeld.

Voor de centrumstad Antwerpen hebben we uiteraard ons Pik Op Punt op de Engelselei in Borgerhout waar we je electrische fietsen en trailers ter beschikking stellen om spullen uit te halen. Voor de centrumstad Breda zal er wellicht gauw ook zo'n ophaalpunt georganiseerd worden. Of je haalt je bestelling af  in ons HQ in Zandhoven, afrit Massenhoven E313, 12 minuutjes van de Antwerpse Ring.

Heb je bijkomende vragen over producten of bestellingen, bel dan effe met ED😊!

Via de productpagina's op onze site, kom je zo in de webwinkel

ED webwinkel

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop