Vakman: de best mogelijke tarieven: ons staffelsysteem

de best mogelijke tarieven: ons staffelsysteem

de best mogelijke tarieven: ons staffelsysteem

Ecomat heeft grote inspanningen geleverd de laatste 3 jaar om de marges voor de aannemer op zijn producten naar zijn eindklant toe, te vergroten.

Die marges zijn afhankelijk van onze omzetten en aankoopmarges natuurlijk, maar naarmate Ecomat groeit en betere aankoopvoorwaarden bekomt  bij de producenten, schuiven wij de marges door naar onze klanten. Verkoopprijzen worden ook bepaald door de mate van handling, of werk dat Ecomat eraan besteedt. Hoe minder werk voor ons om palets open te maken, platen af te tassen en weer in te pakken, hoe goedkoper de prijs die jij betaalt. 

Iedereen weet dat je voor grote volumes meestal een betere prijs kan krijgen. Dit geldt ook voor onze professionele klanten. Meestal bestelt een aannemer per project, maar als je een magazijntje hebt, kan je misschien per palet bestellen, en stockeer je het overschot van een werf voor een volgende werf.

Het is met name dus altijd interessanter om een doos, of een palet of zelfs 4 paletten van een bepaald product te bestellen. Ecomat werkt voor zijn professionele klanten met staffelprijzen.

Hoe meer jij met vaste systemen en vaste producten werkt uit ons gamma, hoe meer winst je op het einde van de dag overhoudt, simpel toch?