bio in da mix | promotie | Blog

04-05-2020

promotie Tuin Verharding

Hopelijk heb je tijdens het huisarrest van de voorbije weken wat genoten van je terras of tuinomgeving.  Maar stoorde je je aan de groenaanslag her en der rond je thuis?  Gefrustreerd dat je nu wel schrobprodukt kan gaan halen maar nu weer moet gaan werken?  Ecomat heeft daar de ideale oplossing voor in huis. De Biomix ATM is een poetsmiddel volledig biologisch afbreekbaar dat werkt zonder schrobben of hogedruk waterstraal. De gele machientjes lijken dan misschien wel praktisch, ze maken ook heel veel kapot door de kracht van de waterstraal.

 

Niet zo dus bij Biomix! 

Vernevel het produkt meer of minder verdund met een plantensproeier op een droge dag tussen 10-30°C. De enzymen doen het werk voor je, net zoals de enzymen in ons lichaam ons voedsel helpen verteren. na een aantal weken zie je het verschil. Het is dus nu de tijd om over een maandje echt te genieten van je tuin of terras. Zonder er moeite voor te doen.

Wil je sneller resultaat kan je nog altijd beginnen schrobben op het oppervlak en goed reinigen met water. Ook dan is het voordeel dat je flora er niet onder te lijden valt.

 

 

 

https://ecomat.be/bestandenbank/Biomix_ATM-ecomat.pdf

 

 

bio in da mix
bio in da mix
bio in da mix
bio in da mix
bio in da mix
bio in da mix
bio in da mix

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop