cargobikes+trailers | nieuwigheden | Blog

16-11-2019

nieuwigheden promotie

Slim naar Antwerpen (SNA), het stadsplatform rond mobiliteit in en rond Antwerpen heeft het projectidee goedgekeurd dat we samen indienden met BYCYCLE vzw en DE KRINGWINKEL van Antwerpen. 

Bekijk hier  alle winnende projectide├źn 2019

Op dit moment worden onze 2 combinaties electrische fiets en Carla Cargo fietstrailer in ons eigen kleuren gespoten. We kochten 2 combi’s aan : eentje voor ECOMATPOP en eentje voor Circomat, onze circulaire poot. Ook de Kringwinkel zal over dezelfde trailers beschikken, wat uitwisseling en uitlenen onderling zal vergemakkelijken. Ook voor het onderhoud kunnen wij dan dienst doen op de technici van het Fietsatelier van de Kringwinkel.

Wij hopen vanaf januari deze trailers ter beschikking te stellen voor onze klanten, maar ook voor onze buren @decenters_borgerhout of eender wie zo’n handig en groen stadsvervoermiddel kan gebruiken. Een slim slot zal het reservatiesysteem vanaf maart mogelijk maken via een app. Dus vanaf dan kan je van thuis uit je CargobikeTrailer reserveren op het moment dat je het best uitkomt tijdens de vooravonden van wo tem zaterdag. De winterperiode is dan ook ideaal om dit project zachtjes op te starten en ervaring op te doen. Wie weet hebben we tegen de zomer nog meer trailers 😊.

Kom dit proberen en sta versteld wat je met een fiets kan vervoeren in de stad!

Wij willen echt zo weinig mogelijk zelf nog met verbrandingsmotoren in de stad gaan rondrijden. Waar dat kan zetten we veel liever fietsen in. Weet dat zo’n trailertje algauw 150kg kan laden. Vanuit ons POP kan je dan zelf een bestelling uithalen die jouw eigen fiets niet kan vervoeren. (breedte 60cm; lengte 162cm-300cm).

Slim naar Antwerpen kan je dan ook letterlijk nemen want de Carla Cargo fietsen zijn 86cm breed en perfect wettelijk op de Antwerpse fietspaden. Op deze manier ga je kleinere bestellingen sneller bij je thuis krijgen dan met een auto of bestelwagen. Bovendien draag je bij tot een minder vervuilde stadslucht en het is nog gezond ook!

Als deze eerste stap lukt en jullie het mee een succes maken, zullen nog zwaardere cargobike trailers volgen….

cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers
cargobikes+trailers