doe-het-zelf voorzichtig! | | Blog

16-04-2020

De Nationale Veiligheidsraad bepaalde woensdag 15/04 dat tuincentra en doe-het-zelf-zaken weer mogen openen indien ze de nodige veiligheidsmaatregelen voor klanten en personeelsleden kunnen waarborgen.

Wij hebben daarom beslist om vanaf dinsdag 21/04 onze magazijnen weer te openen voor het afhalen van bestellingen. 

Onze adviestoonzalen blijven gesloten.

Concreet betekent dit dat het toegelaten is om vooraf bestelde goederen zelf op te halen. Wij willen dit zo georganiseerd en veilig mogelijk laten verlopen. We hanteren hiervoor de volgende werkwijze :

  • Vraag advies of offerte per mail
  • Plaats je bestelling per mail
  • Betaal vooraf per overschrijving op basis van de orderbevestiging
  • We spreken af wanneer je je bestelling kan laden
  • Op de dag van afspraak ligt je bestelling klaar buiten
  • Factuur voldaan wordt gemaild 

Hou in elke beweging voldoende afstand tot onze medewerkers en andere klanten. Indien echt nodig kan je de winkel betreden, maar vermijden is beter. 

Leveringen :  vanaf volgende week rijden we zelf weer uit om te leveren, maar ook daar vragen we de nodige afstand te bewaren tot onze chauffeur. Andere bestellingen worden geleverd met een extern transporteur.

Ecomat Zoersel zal de nodige maatregelen treffen om de veiligheid en social distancing van iedereen te maximaliseren. Gelieve ons hierbij voldoende te ondersteunen. Na het aanmelden wacht je buiten tot je goederen klaar liggen of ze geladen worden door de heftruckchauffeur. Maak je vervoermiddel voldoende bereikbaar en klaar voor het laden met heftruck. Kleinere bestellingen worden buitengezet op karretjes of palets om zelf te laden. Gelieve afstand te bewaren! 

Ecomat PIkOpPunt in Borgerhout is enkel open op afspraak voor afhalen van kleine bestellingen. POP stelt zijn electrische fietsen met trailers gratis ter beschikking tijdens deze volgende fase. Max tarra 160kg (165*65cm laadvloer) . Kleine bestellingen kunnen op de trailers klaargelegd worden om zo contactloos mogelijk je bestelling zelf naar huis te brengen of zelf over te laden op eigen vervoer. Na elk gebruik worden de fietsen ontsmet voor de volgende klant. 

Ecomat Genk : door de beperkte bezetting van deze vestiging willen wij hier nog méér de nadruk leggen op de veiligheid van iedereen. Als wij merken dat ons personeel zich hier te onveilig voelt, zullen wij verplicht zijn in ons aller belang deze vestiging weer even op inactief te zetten

doe-het-zelf voorzichtig!