flora | Decoratie-interieur | Blog

23-01-2021

Decoratie-interieur

Flora Hout-en Vloerlak is het nieuwste product van Copperant.

Het is een zeer matte transparante vloerlak die de kleur van je hout behoudt of verandert naargelang we hem voor je aankleuren. Wij blijven voorstander van het oliën van vloeren en meubels, maar soms zoek je een iets sterkere weerstand tegen slijtage of water. Denk bijvoorbeeld aan het ‘vernissen’ van een kurkvloer in de badkamer of het beschermen van een open kast voor poetsproducten. Dan kan een transparante of aangekleurde vernislaag een oplossing zijn. Zeker als je weet dat de Flora parketlak zoals het Pura label volledig geurloos is en snel droogt.

Flora is volledig watergebaseerd en op basis van biobased grondstoffen. 

De lak is uitermate geschikt voor intensief huiselijk gebruik en inzetbaar als invisible finish op elk (houten) meubelstuk, muur en vloer. Je leest het goed : je kan de vernis ook als extra matte bescherming op Pura muurverven aanbrengen : denk bijvoorbeeld aan muren die anders té snel vuil zouden worden en die je regelmatig moet kunnen afwassen. Daarnaast hecht Flora Hout- en Vloerlak goed op beton, kurk en parket. Is fijn in gebruik en laat geen applicatie sporen na. 

Het is ook onze oplossing wanneer de gewone matte lak van Copperant Pura niet sterk genoeg is, vb voor trappen of veel belopen vloeren. Zet dan de Pura Multiprimer in de lakkleur die je wenst en zet de Flora eroverheen als transparante extra bescherming.

flora
flora
flora

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop