linoleum furniture | nieuwigheden | Blog

14-02-2018

nieuwigheden Hout Decoratie-interieur

Linoleum Furniture Desktop is een nieuwe variant op onze marmoleum vloeren van Forbo. Het is een geheel natuurlijk en warm materiaal dat de finishing touch levert van allerlei meubels zoals bureaubladen, stoelen, krukken tot zelfs kasten en deuren toe.

Het materiaal is flexibel, 2mm dik en komt in rollen van 1.83m breed. je kan tot 30 meter uit 1 stuk bestellen. Furniture marmoleum is elegant van look, zacht aan de hand en zeer duurzaam. Het oppervlak kan zoals elk natuurlijk materiaal na een aantal jaren enige patina beginnen vertonen, net zo mooi als lederen meuelbekleding van vroeger. Het materiaal is redelijk temperatuursbestendig (tot 70°C maar dient zoals elk natuurlijk materiaal met liefde en zachte zeep verzorgd te worden. 

Heel leuk meegenomen is dat naast het antistatisch en stofafstotend karakter van alle marmoleum producten, Furniture marmoleum geen vingerafdrukjes achterlaat. En op je bureau mag je de muispad achterwege laten.

De frisse kleurcollectie past perfect bij alle zwarte, metalen of houten meubelonderdelen die tegenwoordig standaard zijn maar breken de uniformiteit en accentueren jouw eigen woonstijl. Ook voor het restaureren of oppimpen van een oude tafel, kast, deur,.... kan Furniture Linoleum wonderen doen !

linoleum furniture

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop