nog een maandje en dan is het zover | nieuwigheden | Blog

05-10-2019

nieuwigheden

Over een maandje is het zover : dan openen wij in hartje stad in Borgerhout onder de spoorwegcenters aan de Engelselei een Ecomat POP (Pik-Op-Punt).

Vanaf 05/11/19 kan je daar terecht voor het afhalen van bestelde goederen of natuurverf.

We openen elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16-19uur. Perfect om je bestelling op te pikken op weg naar huis of net na het avondeten.

In Ecomat POP kan je terecht in onze verfbar : we kleuren muurverf (natuurverf of wat dacht je?) en lakken aan terwijl je wacht. Dit wordt tegelijkertijd de doop van ons nieuwe huismerk Copperant, die Ecomat in Vlaanderen introduceert. www.copperant.be wordt weldra geopend! 

Voor de rest houden we stock van kleine toebehoren zoals ProClima luchtdichtingsmaterialen, Fermacell toebehoren, verfborstels en dergelijke.  Alle andere materialen zijn op bestelling en worden voor jou vanaf dan dagelijks overgebracht (voor zover dat in een kleine bestelwagen past). 

Voor grotere/zwaardere producten leggen we elke week 1 of 2 ritten in met onze vrachtwagen. Die gaat dan tot de rand van de stad rijden om het stadsverkeer zoveel mogelijk te ontlasten. Op termijn stellen we cargotrailers ter beschikking van onze klanten om niet te volumineuze bestelling naar huis te kunnen brengen met je eigen fiets of met een electrische fites van Ecomat.

Voor klanten die toch liever aan de deur beleverd worden zoeken wij steeds naar meer verantwoorde oplossingen. Voor klanten die geen stockageplaats hebben maar toch wel wat materiaal willen bestellen, bieden we de mogelijkheid aan van een Ecomat-Box op een autotrailer. (6m³ volume). Deze wordt dan op een parkeerplaats of oprit geplaatst met je bestelling erin en een slot. Wanneer de Box leeg is, geef je ons een seintje en wordt hij weer opgehaald.

@centers_borgerhout is een project van AG VESPA om het 'vergeten straatje' naast de spoorwegberm Antwerpen-Oost/Antwerpen-Noord nieuw leven in te blazen. Naast Ecomat Pop, vind je er Circomat, Bruis, Rarity Pop, Cabardouche en nog vele anderen! Kom ze allemaal ontdekken of bezoek centers_borgerhout op fb en insta!

nog een maandje en dan is het zover
nog een maandje en dan is het zover