stockopruiming isolatie | promotie | Blog

24-09-2020

promotie Bouwtechniek

Profiteer van de uitverkoopactie! Ecomat ruimt zijn zolder op om plaats te maken voor een nieuw assortiment isolatiedekens.  

Het volledige Biofib gamma wordt stopgezet. Niet omdat we ontevreden zijn, maar omdat we altijd op zoek gaan naar producten met een lagere impact op het milieu. 

Distributie en transport zijn maar 2 aspecten van de milieuscore van producten, maar geen onbelangrijke. Een ander aspect is het nuttig en efficiënt gebruik van grondstoffen of het opwaarderen ervan.

Biofib was al een prachtig verhaal, maar we vonden nog straffere en nog meer circulaire producten. En aangezien we nog steeds willen gaan voor een verscheidenheid van grondstoffen naast onze bestseller houtwol , zoals de Pavaflex, passen we ons isolatieprogramma aan.

  • Biofib Hennep wordt vervangen door Gramitherm grasvezelisolatie van bij ons
  • Biofib Trio wordt vervangen door Pavatextil, een isolatiemat uit recyclede jeans oa uit Antwerpen ism De Kringwinkel.
  • Biofib Cellulose wordt vervangen door Univercell cellulosematten (daar blijven we in Frankrijk)

We hebben nog wat diktes steken van Biofib Trio en Hennep en Cellulose. Dit is jouw kans om een slagje te slaan net voor het winterseizoen. 

Profiteer van de uitverkoopactie en vraag een offerte op maat. Ontbrekende diktes en maten worden niet meer bijbesteld, dus wees er senl bij!

stockopruiming isolatie

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop