strakke industriele vormgeving met leem : betonlook | nieuwigheden | Blog

04-05-2018

nieuwigheden

Het lijkt wel de omgekeerde wereld, maar als je liever een strakke vormgeving wenst en je wanden in huis een betonachtige look wil geven, hoef je niet meer te kiezen voor een koud levensloos materiaal om dit te realiseren. Tierrafino Betonlook is een grijze leemstucco .... met het uitzicht van beton.

Betonlook is een flinterdunne afwerkstucco die op allerhande ondergronden kan worden toegepast. Bij gladde of niet zuigende ondergronden zet je wel best de Tierrafino Contact Fine, maar bij andere zoals houten platen of natuurlijk Tierrafino Base S2 kan deze stucco direct worden toegepast.

Er bestaan een 3-tal varianten in de afwerking, met of zonder wax, glanzend of mat, met marmorino effect of travertijn effect, ... hoe jij hem het mooist vindt. Want Betonlook is heel makkelijk zelf te plaatsen. Hoe meer laagjes, hoe meer diepte uiteraard, maar vaak volstaan 2 lagen om een prachtige betonlook aan je wanden te geven.

Betonlook komt uiteraard in het grijs. Zou je deze kleur willen verlichten, dan voeg je er Tierrafino Drypaint Wit bij.

Tierrafino Drypaint Wit is een sterke nieuwe leemmuurverf die aangeboden wordt in papieren zakken. Maak gewoon de hoeveelheid verf aan die je nodig hebt, en de zak kan weer de kast in voor een volgende verfbeurt. In een latere fase gaan we kleurpigmenten aanbieden om je basisverf aan te kleuren : op maat en zonder overschotten! Wordt vervolgd!

strakke industriele vormgeving met leem : betonlook

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop