copperant producent | Decoratie-interieur | kennisbank

van het Y tot Zoersel

copperant producent

copperant producent

Decoratie-interieur, PR producenten

Copperant, een kwaliteitsmerk van de groep Baril Coatings uit Nederland.

Copperant is al sinds 1870 dé ambachtelijke verf voor vakschilders die kleur willen bekennen. Al meer dan een eeuw geeft de verf kleur en glans aan monumenten, boerderijen en huizen. Copperant als merk werd vroeger gemaakt door Fabriek Het Y in Amsterdam. De recepten van de verf zijn goed bewaard gebleven en blijken in deze tijd zeer waardevol voor het doorontwikkelen van de duurzame verf.

Baril Coatings wil de betere verf leveren, in eerste instantie verf die voldoet aan de hoge eisen van de vakschilder en dat willen we ze ook nog eens zo duurzaam mogelijk doen. De productie van Baril Coatings is verantwoord en emissiearm door de inzet van biobased grondstoffen, 100% duurzame energie (eigen zonnepanelen gecombineerd met windenergie) en door het beperken van afval door hergebruik en afvalscheiding (uiteraard!). Ze dringen het gebruik van synthetische stoffen terug, werken aan nog schonere fabrieken en veilige werkplekken. Bovenal zijn ze zich bewust van hun verantwoordelijkheid als producent :  ze investeren maximaal in nieuwe technieken om emissievrij te kunnen produceren. Eventuele emissie wordt middels ionisatie technologie geneutraliseerd, maar een 0% uitstoot is de ambitie!

Copperant heeft een heel breed aanbod in zowel muurverven als in lakken. Toepasbaar binnen én buiten, met een hoge duurzaamheid en grote veelzijdigheid in bewerkbare ondergronden. Prettig om te verwerken en uiteraard aan te kleuren in een zeer grote verscheidenheid aan kleurencolleties.

to top of page
Pinterest

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop