actie isolatie: iQ3 | | Blog

07-10-2023

Moeten we deze nog voorstellen? Iedereen heeft inmiddels toch al wel eens gehoord van papiervlokken in zijn dak, of niet?

iQ3 is inblaasisolatie van cellulose, met papiervlokken dus. Een geweldig ecologisch product, en zéér economisch. Door het systeem van plaatsing, het inblazen van cellulosevlokken via slangen in je dak, gevel of vloerconstructie, zijn er geen snijresten of overschotten. De vlokken vullen kierloos elk gesloten 'compartiment'. Daarom werkt het ook zo efficiënt als isolatiemethode. Er is wel wat voorbereiding aan, maar dat kan je misschien wel zelf? Zo druk je nog meer het totale kostenplaatje. 

Cellulose-inblaasisolatie is een ecologisch product dat allang is ingeburgerd in de traditionele bouw. Want je kan wel stellen: voor dikke isolatiepakketten is dit een prijsklopper, zelfs naast minerale wol. De meerwaarde van vochtregulatie en warmtebuffer tov die laatste, krijg je er dan ook gratis bij.

Omdat iQ3 geplaatst wordt door onze klant-aannemers, kunnen we geen directe acties naar jou toe aanbieden van dit product. We geven je als Ecomat klant dan in de plaats 10% op de afbouwplaten die als afwerking onder iQ3 geplaatst worden. Denk aan een Fermacell gipsplaat, een Pavatex Isolair Multi, of een Elka Vita houtplaat.

 

Dit is een actie onder voorwaarden: de isolatie moet geplaatst worden tussen 06-10-23 en 31-11-23 door de plaatsers op de Ecomat lijst; bewijs van oppervlaktes; de afbouwplaat moet besteld en geleverd worden voor 31-12-23

actie isolatie: iQ3

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop