c24 is onze nieuwe standaard keper | nieuwigheden | Blog

23-02-2018

nieuwigheden Hout

Vanaf vandaag biedt Ecomat een hogere kwaliteit kepers aan voor binnenconstructies. 

We hebben gekozen voor vurenhouten kepers, gevingerlast met een standaardlengte van 3m in de secties 44*60mm en 44*90mm. Deze kepers zijn van de C24 kwaliteit, een kencijfer dat duidt op het weinige aantal knoopjes in het hout. Want minder knoopjes betekent : sterker en minder kans op torsing! Door ze dan nog eens te vingerlassen en de hoekjes af te ronden, kan je rekenen op rechte kepers die door je handen glijden met minder kans op splinters! 

De breedte 44mm heb je nodig voor het correct plaatsen van gipsplaten zoals onze Fermacell : dus ook geen OSB nodig op je scheidingswandjes achter Fermacell!

Met de hoogte van 3m lopen transportkosten niet te hoog op en kan je toch verdiepingshoog stijtljes plaatsen. Deze stijlen zet je idealerwijze ook 600mm hart op hart uit elkaar : zo passen onze akoestische isolatiematten er perfect tussen en kan je de naden van de Fermacell beplating van 2.6*0.6m of 1.2*0.9m netjes in het midden van je stijl laten vallen. 

Geen reden meer dus om nog te opteren voor metalen studs voor je binnenwandjes of dakverdikkingen! Alles op elkaar afgestemd met hoogwaardige materialen voor de professional en zelfbouwer! Daar gaan we voor!

c24 is onze nieuwe standaard keper