invoering Fermacell palettenretoursysteem | nieuwigheden | Blog

08-11-2017

nieuwigheden

Vanaf 13 november 2017 voert onze leverancier van gipsvezelplaten Fermacell een palettenretoursysteem in.

Dat betekent dat er voor de specifieke Fermacell palets (herkenbaar door het Fermacell brandmerk) vanaf volgende week een waarborg zal worden aangerekend van 22€/stuk. Wanneer je ons deze palets terugbezorgt in goede staat, betalen wij de waarborg terug. Net zoals we dat al jaren doen voor de Europalets die we soms gebruiken om goederen te transporteren.

Aangezien Fermacell gips-en cementvezelplaten volledig dienen te worden ondersteund tijdens transport kunnen wij vaak ook niet anders dan deze waarborgpalets te gebruiken voor onze leveringen naar jou toe als klant. Wanneer het anders kan, zullen wij dit proberen te vermijden.

Fermacell schakelt hiervoor een bedrijf in dat in ophalingen van verpakkingsmateriaal gespecialiseerd is : 2Return BV. Wij dienen ook hun kwaliteitseisen te volgen om zelf onze waarborggelden gecrediteerd te krijgen, dus we zullen met dezelfde strengheid teruggebrachte Fermacell palets keuren. Vervuilde of beschadigde palets kunnen niet teruggegeven worden aan de producent. Wens je ze alsnog achter te laten, dienen we hiervoor een afvalverwijderingskost van 5€/palet te betalen die we aan jou zullen moeten doorrekenen.

invoering Fermacell palettenretoursysteem

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop