pro clima producent | PR producenten | kennisbank

Moll is de uitvinder van de intelligente damprem

pro clima producent

pro clima producent

PR producenten

Pro Clima was niet het eerste merk van dampremmen dat Ecomat voerde, maar al heel snel na de ontwikkeling van de Pro Clima DB+, een lichte damprem uit papier ontdekten we de extra voordelen van lichte dampremmen in onze dampopen constructies. Ingenieur Lothar Moll was destijds een genie in het uitdenken van luchtdichtingssystemen die onze hergroeibare isolatiematerialen zoals Isofloc cellulose-isolatie op een correcte manier beschermden, zonder de dampopenheid van de constructie in de weg te staan.

We besloten dan ook met 2 andere handelaars samen het merk in België te introduceren en te verdelen. Na een aantal jaar werden de Pro Clima luchtdichtingssystemen zo uitgebreid dat op dat moment de import en hoofdverdeling werden overgedragen aan Isoproc cvba , die een onmiskenbare bijdrage heeft geleverd om in België het begrip luchtdichting en zijn nodige theorie en praktijkervaring op de kaart te zetten, een taak die ons als algemene biobouw handel net iets teveel was.

Het is enerzijds het respect voor deze pioniersrol , maar verder vooral de systeemintegratie en de kleefgaranties van de systemen anderzijds die ons blijvend overtuigen om als Ecomat te kiezen voor Pro Clima. Het merk is immers ontstaan met maar 1 doel voor ogen : het binnenklimaat van je woning, en daar doen we het voor!

to top of page
Pinterest

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop