fermafloor : fermacell droogvloerelementen met geintegreerde vloerverwarming | nieuwigheden | Blog

04-03-2016

nieuwigheden Bouwtechniek

JK vloerverwarming uit Lummen is gespecialiseerd in het achteraf aanbrengen van een warmwater-vloerverwarmingssysteem in een bestaande dekvloer. In tegenstelling tot dunne vloerverwarmingssystemen met geringe opbouwhoogte heeft de ingeslepen JK vloerverwarming helemaal geen opbouwhoogte in een bestaande dekvloer en is daarom ideaal voor renovatie / modernisering van oude gebouwen.

Het is dan ook normaal dat onze leverancier van droge vloerelementen en deze vloerverwarmingsinstallateur een samenwerking zijn aangegaan.

Bijzonder interessant is dat je de gewone Fermacell vloerelementen bij Ecomat kan aanschaffen, ze plaatsen in je woning en dat je nadien de mensen van JK aanspreekt om er sleuven in te frezen voor een vloerverwarming. Wat men eruit freest, wordt gebruikt om alles weer uit te plamuren of gaat weer naar de Fermacell fabriek om verwerkt te worden tot nieuwe platen.

Dat frezen gebeurt op een stofvrije manier en helemaal volgens het patroon dat het meest interessant is in jouw specifieke ruimte/situatie.

Fermacell, het ideale plaatje, in alle omstandigheden.

fermafloor : fermacell droogvloerelementen met geintegreerde vloerverwarming
fermafloor : fermacell droogvloerelementen met geintegreerde vloerverwarming
fermafloor : fermacell droogvloerelementen met geintegreerde vloerverwarming

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop