cannabix in the mix | nieuwigheden | Blog

18-11-2019

nieuwigheden open deur Bouwtechniek Kalkhennepbouw

Willen we onze beste materialen veel meer laten toepassen, dan horen daar ook vereenvoudigde maar efficiënte methodes bij. 

Na de droge bouwblokken van Isohemp zijn er nu de Canadry Mixen van Exie! 

Een voorgenatte mix van hennepscheven, Ecohemp mineraal additief en Ecohemp luchtkalk en een beetje Vicat natuurlijke cement. Zowel voor dak-wand en vloeroplossingen!

Klaar om gestort of ingeblazen te worden met speciale inblaasmachines die je bij ons kan huren!

Ecomat werd onlangs agent voor dit geweldige droogbouwsysteem.

Canadry komt in zakken van 80liter  of leveren we in bigbags van 1m³. Canadry wordt best verwerkt binnen de week na bestelling, dus we houden geen voorraad.

Om volledig van de voordelen van het materiaal te genieten, werk je muur of dakopbouwen best af met een dampopen en schimmelwerende beplating zoals de Extreme Green uit magnesiumoxide. De uitdroogtijden zijn enorm verkort maar duren toch nog een dikke maand. En dus wil je geen schimmels creëren.

In tegenstelling tot natte hempcrete met Ecohemp of de droge IsoHemp isolatieblokken,zijn Canadry Roofmix en Wallmix enkel geschikt voor vulling van droge compartimenten en kunnen ze zelf niet bepleisterd worden. De Floormix verdraagt wel een natte chape of droogvloerafwerking.

lambda : 0.067W/mK

gewicht : 200kg/m³

technische fiche

folder

artikel circubuild

interesse om uitvoerder te worden?

contacteer ons

cannabix in the mix