dämmraum producent | PR producenten | kennisbank

Hüfer is de uitvinder van Dämmraum

dämmraum producent

dämmraum producent

PR producenten

Hüfer is de uitvindersfamilie van de Sparrenexpander, waarvoor ze al in 1996 in Duitsland het patent hadden vastgelegd. Er was immers een grote nood aan enerzijds elementen die koudebruggen onderbraken en ook snel en licht te monteren waren. het verhaal werd in Duistland een succes.

De productenlijn werd dan ook uitgebreid in 2010 met een reeks producten die een nieuw begrip invulden : Dämmraum of isolatieruimte. Met enkele profielen kan je enorm veel isolatieruimte realiseren zonder overdreven houtsecties of warmteknopen.

De producten worden in erkende beschutte werkplaatsen gemaakt. Samen met uitstekende toestellen in modern ingerichte werkplaatsen creëren mindervalide werknemers zo hoogwaardige bouwproducten, net zoals onze kurkisolatiekorrels. Het tweede voordeel zit in de korte afstanden van de productiecentra verdeeld over Duitsland : zo komen de goederen redelijk snel aan in onze magazijnen te Genk.

Isoproc als producent van iQ3 inblaasisolatie is onze tussenpersoon voor deze productenreeks maar ook Neptutherm als producent van de zeegraswol voert de Dämmraum-elementen als systeemoplossing.

Sinds enkele jaren worden de iQ3 profielen in Belmgië gemaakt door een maatwerkbedrijf.

to top of page
Pinterest

Online duurzame bouwmaterialen kopen

Meer info over online winkelen bij Ecomat vind je hier

Bekijk alle producten van de webshop