terrassen-opritten-tuinpaden | nieuwigheden | Blog

26-05-2016

nieuwigheden Tuin

Tubag traskalkproducten en Stones Fugensand voegvullingen zijn op zich niet nieuw bij Ecomat.  Maar vooral het Tubag Galabau ( Garten und Landschaft Bau) programma breidt Ecomat dit jaar sterk uit. 

We bieden vanaf nu specifieke drainagemortels aan die het ook voor de doe-het-zelver mogelijk maken zelf zijn tuinverharding of oprit met een goede opbouw te realiseren. Of die nu op een betonplaat moet gelegd worden of op volle grond, voor elke situatie bieden we nu oplossingen aan. In kant en klare versies of om zelf te mengen met split of kleikorrels.

Voegen van je klinkerpad, je natuurstenen terras of je kassei-oprit doe je met gebonden of ongebonden middelen, met traskalk of met speciaal voegenzand. Ecologisch is een waterdoorlatende voeg misschien te verkiezen, soms kan je met een waterondoorlatende voeg soms net meer water recupereren.

Voor elk wat wils dus. Zelf voor de professional ! Want ook hij zal de meerwaarde inzien van voegzanden zonder polymeren of voegmiddelen die veel geschikter zijn voor duurdere natuurstenen zoals Jura en marmer : ze veroorzaken geen verkleuringen!  Eveneens zal hij net als de gebruiker met onze oplossingen minder kans lopen op vorstschade aan die mooie grote gres-of keramische tegels die nu hun opmars maken. Moderne, natuurlijke oplossingen voor in de ecologische tuin!

Hier lees je er alles over! 

terrassen-opritten-tuinpaden